Ris og ros

På denne side kan du komme med ris og ros om din oplevelse på Designfryd.

Du må også meget gerne komme med forslag til, hvad du synes der mangler, eller du godt kunne tænke dig at der var mulighed for at købe.

2 kommentarer:

 1. Mette Østergaard Nordtorp26. august 2012 kl. 08.03.00 CEST

  Hej igen Thomas!

  Vil lige sige mange tak for den hurtige og super gode service. Fik allerede min pakke mandag morgen, hvor min søster stod klar til at modtage pakken. Bøjlerne var pakket godt forsvarligt og har slet ikke lidt nød under transporten. Og de står skide godt i vores garderobeskab, det ser simpelthen så godt ud. Vi når at få dem med i vores flytning, men kun fordi at den dag, du sagde de ville komme, passede overens med den dag, de rent faktisk kom.

  Handler tit online, og aldrig har jeg oplevet så god en service. Den skal du ha'! Og det er dælme sjældent at forhandleren (dig i dette tilfælde) svarer så hurtigt, og rent faktisk skriver pakkenummeret. Fantastisk service.

  Jeg har klart anbefalet dig til mine veninder. Har du forresten overvejet at lave en FB-side med bøjlerne?? Så kommer det mere frem, og jeg skal med glæde dele siden.

  Din service fortjener alt den ros, den kan :-)
  Hav en fantastisk dag.

  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Hej Thomas

  Mange tak for super hurtig og god service.
  Det var både en tryg oplevelse og en fornøjelse at handle hos dig; du svarede min emails med det samme og sendte bøjlerne straks efter min bestilling - alt foregik som du havde beskrevet. Bøjlerne er i en god kvalitet og smitter ikke af.

  Tak endnu engang,
  Tina Dueholm

  SvarSlet