6. januar 2014

GODT NYTÅR 2014

Kære venner, kunder og samarbejdspartner samt alle jer som har fulgt os og synes godt om os på Facebook, og som har deltaget i vores give aways og konkurrencer i løbet af 2013.

Vi vil gerne sige jer tusind tak for jeres opbakning i løbet af året. 2013 har været et fantastisk år med mange spændende tiltag.

Vi har blandt andet skiftet navn fra TK-Trading til Designfryd, hvilket vi syntes passede meget bedre til den udvidelse vi også har været igennem, hvor vi fik udvidet fra kun at have en blog-shop til, at have en rigtig webshop med mulighed for dankort betaling.

Det blev også året, hvor vi indgik et samarbejde med danske DEPECHE som vi synes laver nogle helt fantastiske designs af tasker, bælter og accessories generelt. Det er et samarbejde, som vi er meget glade og stolte over, da det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder disse fantastiske designs.

Til sidst vil vi ønske jer alle sammen et rigtigt godt og lykkebringende nytår, og på gensyn til en ny og virkelig fed kollektion fra DEPECHE som i godt kan glæde jer til 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar