3. september 2013

Vores shop ændre navn...

Kære læser,

Der er sket mange ting her på det sidste. Vi har som sagt fået et nyt accessories brand ind i form af DEPECHE, som vi virkelig er glade for at kunne tilbyde jer i vores shop.
Vi er selv helt vilde med deres fede design af både tasker og bælter, samt at deres produkter er i en rigtig lækker kvalitet.

Vi har længe haft tanken om, at ændre vores shopnavn til noget nyt og mere forfriskende og da muligheden kom for at få DEPECHE i vores shop, ja så blev det en kendsgerning at nu skulle der et mere passende navn til vores shop. Vi har et ønske om at udvide med flere spændende brands i fremtiden.

Men, hvad skulle navnet være? Det er bestemt ikke nogen nem opgave at finde på, men så fandt vi langt om længe det nye navn Designfryd som vi synes passer rigtig godt til shoppens produkter.

For at gøre dette navnskift så nemt som muligt, har vi valgt at oprette et alias, så man stadigvæk vil kunne finde shoppen på TK-Trading.dk - så kort sagt er vi en og samme butik med samme gode service som før - nu bare med et større og bedre udvalg af varer. Vi vil bestræbe os på løbende at gøre vores shop og udvalg af produkter større og bedre til fordel for jer.

Sidst men ikke mindst - husk vi har altid 14 dages fuld returret, gratis levering ved køb over 700,- og hurtig levering 1-2 dage med Post Danmark, samt selvfølgelig 2 års reklamationsret.

Vi håber at i synes godt om vores nye brand og navn og i skal selvfølgelig være meget velkommen til at besøg vores shop på Designfryd.


Mange hilsner 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar