4. september 2013

Døgnposten ændrer navn til Pakkeboksen

Ja vi er ikke de eneste der skifter navn! 

Post Danmark har også valgt at ændre navn på Døgnposten til fremover at hedde Pakkeboksen. De har derudover indgået et samarbejde med Coop's butikkerne om at få opsat 300 nye pakkeautomater - Alt sammen for, at du kan få flere muligheder for at afhente din pakke nær dig. Sikke da' et godt tiltag!

Så, hvis du i fremtiden undre dig over det nye navn, som nu vil fremgå ved valg af forsendelse ved køb på Designfryd er du nu informeret om dette.

Du kan nedenfor læse, hvad Post Danmark selv har udtalt.Sammen med Coop går vi nu i gang med at opsætte 300 nye pakkeautomater landet over i Coops butikker: Brugsen, Irma, Fakta og Kvickly. Så du får endnu flere automater, du kan vælge imellem. I de nye automater kan du nemt og hurtigt hente og sende pakker i hele butikkens ofte lange åbningstid.

Samtidig ændrer vi navnet på Døgnposten til Pakkeboksen, så alle vores pakkeautomater får samme navn. I de tidligere Døgnpostenautomater kan du nøjagtig det samme som før, kun navnet er ændret. Nu har du et Pakkeboks ID-nr. i stedet for et Døgnposten ID-nr.

I den næste tid vil du kunne møde begge navne – men inden længe vil Pakkeboksen være det navn, du vil møde alle steder.

Måske bruger du allerede dit ID-nr. og vælger en automat som leveringsadresse, når du køber varer på nettet.

Men hvis du ikke er kommet i gang endnu, kan du læse mere om, hvordan du gør på pakkeboksen.dk eller i vores app.

Du kan også følge med i, om der kommer en automat tættere på dig – der hvor du handler.

Søg en Pakkeboks i nærheden af dig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar